Fotografie
Jaroslav okomentoval Rolky s uzeným ...
před 231 dny
Fotografie
Jaroslav okomentoval Salát z karasů ...
před 231 dny
Fotografie
Jaroslav okomentoval V souboji rybíc...
před 231 dny
Fotografie
Jaroslav založil otázku Šňůra na feeder...
před 231 dny
Fotografie
Jaroslav okomentoval Pečená stříbrni...
před 231 dny

Články

Rybaření je nekonečná zábava, ale i koníček, při kterém se můžeme stále zlepšovat. Pokud jste u vody rádi nejen fyzicky, ale taky v myšlenkách, vyberte si svůj šálek kávy a pusťte se do čtení!

Novinky
1. října 2020

Otravu na Bečvě je třeba řešit dlouhodobě, shodují se rybáři a orgány státní správy

Únik kyanidů do Bečvy vedl k vytrávení bezmála 40 km toku. Škoda se pohybuje v desítkách milionů korun, nicméně reálná cena za generační ryby, které se v toku samy vytíraly, je nevyčíslitelná. Škoda je o to větší, že při havárii neuhynuly „jen“ ryby, ale i vodní bezobratlí a další vodní organismy. Český rybářský svaz projednává následné kroky a opatření.

Uncategorized
1. října 2020

VIDEOUPOUTÁVKA: Říjnové Rybářství řeší otázku zavedení horní míry u vybraných druhů ryb

Bylo by podle vás vhodné zavedení horní míry u některých druhů ryb? To je otázka, na kterou v říjnovém Rybářství odpovídají čtyři odborníci z různých oblastí.

ČRS a MRS
30. září 2020

Jak vypadá situace na Bílině 6, kde umíraly ryby? Pokud máte loď a chuť pomoci, budete vítáni

Na rybníce Farský se během noci z 26. na 27. září pravděpodobně propadlo dno do bývalé uhelné štoly, potvrdil pro iRybářství.cz předseda MO Most Jiří Pokorný. To mělo za následek zhoršení kvality vody a úhyn metráků ryb. Jak se situace vyvíjí?

Šupiny
30. září 2020

Rybář ulovil obřího sumce! Měřil 229 cm

Luboš Urchs vyrazil po třítýdenní pauze opět na ryby. V sedm večer zavezl nástražní rybky a usadil se k prutům. Čekat však dlouho nemusel, záběr přišel po 40 minutách!

Novinky
29. září 2020

Hromadný úhyn ryb na revíru Bílina 6. Rybáři vyhlásili zákaz rybolovu

S okamžitou platností je vyhlášen zákaz rybolovu na revíru Bílina 6 ,podrevír 9, tzn. na nádrži Farského. Důvodem je hromadný úhyn ryb, který nastal po náhlém zákalu vody.

Video
29. září 2020

Rybář místo ryby ulovil hada. Je to kobra nebo malá anakonda! křičel

Větev nebo vlhčený ubrousek chytil už asi každý z vás. Některým se možná nechtěně podařilo ulovit i netopýra. Ulovil někdo z vás i hada? Jak byste se zachovali, měli byste stejný strach jako rybář na videu?

ČRS a MRS
29. září 2020

Déšť a zima! Jak dopadly poslední závody handicapovaných rybářů?

Poslední zářijový víkend byl u nás v Kladrubech na nádrži Záhorská ve znamení posledních rybářských závodů handicapovaných rybářů a mládeže v roce 2020. V sobotu jsme pořádali Podzimní závody a v neděli jsme hostili děti, které se již tradičně utkaly ve dvou věkových kategoriích o velké množství cen.

Zábava
29. září 2020

Poznávačka: Poznáte vodní živočichy? Toto zvládne jen opravdový znalec

Jako rybáři trávíme u vody spoustu času. Už při rybářských zkouškách bychom měli umět poznat všechny druhy ryb. Poznáte i ostatní živočichy, kteří žijí na vašem rybářském místě? Pojďte to vyzkoušet.

Zahraničí
29. září 2020

Vzácný růžový delfín se vrátil do Hongkongu. Může za to koronavirus

Pandemie koronaviru mnohé lidi děsí. A nejde jen o nemoc samotnou, souvisí s ní totiž také zavřené hranice, zrušené dovolené a pro některé i domácí karanténa. Zvířatům, v tomto případě delfínům však velmi svědčí.

Video
28. září 2020

Šonova hodina rybářské vietnamštiny: Câu Ruồi [kau-zuoi] = Muškaření

Muškařil jsem poprvé v životě letos na podzim.🍂🍃 Co vám budu povídat. Držel jsem to jak prase kost. Asi jsem zvyklý na klacky z bambusu a chytání styl džungle.

Video
28. září 2020

Top 5 videí se záběry sumce. Z těchto agresivních útoků se vám bude tajit dech!

Sumec je naše největší ryba a rozhodně si zaslouží úctu. I když je s vývojem rybářského vybavení stále lehčí tyto krasavce ulovit, z jeho agresivity a síly jde stále trochu strach. Posuďte sami.

Poznávání
27. září 2020

V Anglii spoléhají na pomoc rybářů. Žádají je o hlášení nepůvodních druhů

Stejně jako po celém světe přinesla i do Spojeného království globalizace mnoho problémů. V místních jezerech a řekách se nachází přes 50 druhů nepůvodních živočichů.

Video
26. září 2020

Na háček napíchl celou slepici! Co ulovil?

Na moři odjakživa platí: žer, nebo budeš sežrán. To se ovšem nedá říct o slepici, kterou hodíte do vody. Samozřejmě už mrtvou! Dopřeje si nějaká ryba takovou lahůdku?

Novinky
25. září 2020

Otravu Bečvy mohla způsobit chemička Deza, naznačil europoslanec Vondra

Desítky tun mrtvých ryb odstranili rybáři od nedělního poledne z řeky Bečvy. Příčinou byl úńik kyanidů do doku. Odkud se kyanidy vzaly? Europoslanec Alexandr Vondra naznačil, že by viníkem mohla být chemička Deza.

Retro
25. září 2020

Vzpomínáme na staré časy: naviják Rousek Stabil I

Nejen lidé, ale i věci mají své osudy a je věčná škoda, že nemohou vyprávět. Pojďme se vracet do minulosti vracet. Třeba do doby, kdy naviják, prut nebo korkový splávek sloužily svému páníčkovi klidně i po celý život.

První Předchozí 1 16 106 114 115 116 117 118 126 177 Další Poslední

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled