Fotografie
VOCÁSKOVÁ okomentoval Rybolov na Krym...
před 4 dny
Fotografie
milosbreth40@gmail.com založil otázku legitimní nabíd...
před 4 dny
Fotografie
Jan okomentoval Amur na bulhars...
před 7 dny
Fotografie
Jan okomentoval Na Labi byl ulo...
před 7 dny
Fotografie
Jan okomentoval Na Labi byl ulo...
před 7 dny

Pomazánka z uzeného sumce

Marek iRybářství 0 hodnocení
pomazánka Recepty

Zůstane-li nám po uzení pár kousků sumce, připravte si chutnou pomazánku, přijde vám vhod! Maso ze sumce má výhodu, že nemá svalové kůstky a kostičky z masa tak vybírat nemusíme, což se kupříkladu o cejnovi tvrdit nedá ani náhodou.

text: Dalibor Marounek

Potřebujeme:

  • asi 500 g uzeného sumce
  • dvě červené cibule
  • čtyři lžíce kaparů
  • trochu majonézy
  • dvě lžíce ostré hořčice (nejlépe dijonské)
  • sůl
  • pepř
  • na ozdobu kolečka feferonek

Příprava:

Z vyuzeného sumce odstraníme kůži a tuk. Maso v misce rozmělníme vidličkou. Pak přidáme nakrájenou cibuli, nasekané kapary, majonézu, hořčici a vše promícháme a podle chuti dochutíme pepřem a solí. Mažeme na krajíčky chleba, můžeme zvolit i lehce počesnekované topinky, pomazánku ozdobíme kolečky feferonek a s rozkoší zapíjíme vychlazeným pivem.

-

Hodnocení receptu (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled