Fotografie
Stanislava okomentoval Soukromá půjčka...
před 2 hod
Fotografie
SVOBODA založil otázku Soukromá půjčka...
před 5 hod
Fotografie
Milan okomentoval Úlovky 2024...
včera
Fotografie
Stanislava okomentoval Finanční situac...
včera
Fotografie
KLIMOSOVA založil otázku Finanční situac...
před 4 dny

Kreolská rybí polévka

Marek iRybářství 0 hodnocení
recept Recepty

Tuto chuťově skvělou polévku můžete uvařit třeba z kapra, sumce, lína, ale i tresky nebo makrely.

text: Dalibor Marounek

Suroviny

  • asi 500 g masa z ryb
  • 300 g rajčat
  • 200 g brambor
  • 2 zelené papriky
  • cibuli
  • mrkev
  • kousek celeru
  • 1,5 l vody
  • bobkový list
  • šalvěj
  • tymián
  • chilli
  • sůl
  • olej
4
40 minut

Postup

1

Rybí maso povaříme v mírně osolené vodě s bobkovým listem.

2

Vývar scedíme, maso pozorně zbavíme kostí a dáme stranou.

3

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme nakrájenou mrkev, celer, brambory, vše zalijeme rybím vývarem a přidáme chilli, tymián, šalvěj a vaříme.

4

Když jsou brambory a ostatní suroviny měkké, přidáme spařená oloupaná krájená rajčata a uvařené rybí maso a pak vše asi po dobu pěti minut ještě povaříme.

5

Hotovou polévku podáváme buď samotnou, popřípadě se slaným pečivem.

-

Hodnocení receptu (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled