Text: Ivo Novák, foto: autor
Na dvě poctivé porce potřebujeme
- Konzervu tuňáka v oleji
- 4-5 vajec
- Cibulku
- Rýži
- Sůl
- Pepř
- Papriku
Příprava
Na teflonové pánvi v troše oleje zpěníme jemně nakrájenou cibulku, pak přidáme maso z tuňáka a vše rozmícháme. Pak do pánve rozklepneme vajíčka, míchanici okořeníme a trochu osolíme a rozmícháme. Když vajíčka zatuhnou, máme hotovo. Můžeme prostírat a podávat jídlo. Jako přílohu si zvolte to, co máte rádi. Rohlík, chléb, zeleninu.
Variantou tohoto pokrmu je i tuňák s rýží
Také nejde o nic složitého. Je potřeba uvařit sáček varné rýže podle návodu a místo vajec jde k masu uvařená rýže.
Hodnocení receptu (0)
Nové hodnocení
Pro přidání hodnocení je potřeba být přihlášen