Fotografie
switchnsingle@outlook.com založil otázku CBD Gummies Tra...
před 9 hod
Fotografie
jelinkarzo@dinkhabar.com založil otázku GlucoFreedom Dr...
před 9 hod
Fotografie
jelinkarzo@dinkhabar.com okomentoval Gluco Freedom B...
před 10 hod
Fotografie
jelinkarzo@dinkhabar.com založil otázku Gluco Freedom B...
před 10 hod
Fotografie
PaulineSRichards@outlook.com založil otázku Tranquil Vibe C...
před 10 hod

Sumeček americký na cibuli

Marek iRybářství 0 hodnocení
sumeček americký Recepty

Ryba bývala hojná zejména v Labi, ale po záplavách v roce 2002 skoro vymizela. Nachytat se dá ve větším množství na slepých labských ramenech a přilehlých tůních. Má vynikající jemné maso bez kostí.

text: Dalibor Marounek

Potřebujeme:

sumeček americký
foto: Dalibor Marounek

Příprava:

Vykuchané sumečky zbavíme ostrých ploutví, které ustřihneme nůžkami na kuře, odřízneme hlavy a ocasy. Špalíčky masa v břišní dutině pomažeme jemně utřeným česnekem. Ryby narovnáme do pekáče, osolíme, okmínujeme, poklademe kousky másla, posypeme hustě nakrájenou cibulí a vložíme do vyhřáté trouby. Během pečení občas podlijeme vodou. Podáváme s chlebem nebo brambory.

sumeček americký
foto: Dalibor Marounek

-

Hodnocení receptu (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled