Fotografie
Jaroslav okomentoval Rybaření vesele...
před 12 hod
Fotografie
Jaroslav okomentoval Kapitální úlove...
před 12 hod
Fotografie
Vojtech přidal úlovek Pstruh obecný...
předevčírem
Fotografie
Vojtech přidal úlovek Kapr obecný...
předevčírem
Fotografie
Michal přidal úlovek Amur bílý...
předevčírem

Sumec na zelenině

strunc 0 hodnocení
Recepty

Text: Dalibor Marounek, foto: autor

Potřebujeme:

  • maso ze sumce
  • dvě mladé cukety
  • dvě zelené papriky
  • dvě cibule
  • rajčata
  • strouhanku
  • vejce
  • hladkou mouku
  • olej
  • sůl a pepř

Příprava:

Sumce naporcujeme a odstraníme kůži, maso osušíme a obalíme klasicky v trojobalu. Opečené porce dáme stranou a připravíme si zeleninu. Nakrájíme cukety, cibuli, papriku, spaříme a oloupeme rajčata, z nichž si připravíme omáčku. Směs přendáme do pekáčku a na ni položíme porce opečených ryb. V troubě vše pečeme asi čtvrt hodiny. Podáváme s bramborem nebo chlebem či jiným pečivem.

-

Hodnocení receptu (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled