Fotografie
VOCÁSKOVÁ okomentoval Rybolov na Krym...
před 4 hod
Fotografie
milosbreth40@gmail.com založil otázku legitimní nabíd...
před 13 hod
Fotografie
Jan okomentoval Amur na bulhars...
předevčírem
Fotografie
Jan okomentoval Na Labi byl ulo...
předevčírem
Fotografie
Jan okomentoval Na Labi byl ulo...
předevčírem

Štika v marinádě

strunc 0 hodnocení
Recepty

Text: Hana Svatušková, foto: autorka

Potřebujeme:

  • Naporcovanou štiku
  • 0,25 l červeného vína
  • Lžičku soli
  • 12 lžící olivového oleje
  • Konzervu sterilovaných loupaných rajčat
  • Dvě lžíce sojové omáčky
  • 1 cibuli
  • Lžičku červené sladké papriky
  • Lžíci škrobové moučky
  • Chilli koření podle chuti.

Příprava:

Všechny ingredience na marinádu rozmixujeme. Do marinády přes noc naložíme naporcovanou štiku.

Když je čas k obědu nebo k večeři, naloženou rybu opečeme na rozpálené teflonové pánvičce po obou stranách. Takto připravené maso můžeme samozřejmě i grilovat.

S přílohou si hlavu nelámejte, dejte si to, co máte rádi.

-

Hodnocení receptu (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled