Text: Hana Svatušková, foto: autorka
Potřebujeme:
- Naporcovanou štiku
- 0,25 l červeného vína
- Lžičku soli
- 12 lžící olivového oleje
- Konzervu sterilovaných loupaných rajčat
- Dvě lžíce sojové omáčky
- 1 cibuli
- Lžičku červené sladké papriky
- Lžíci škrobové moučky
- Chilli koření podle chuti.
Příprava:
Všechny ingredience na marinádu rozmixujeme. Do marinády přes noc naložíme naporcovanou štiku.
Když je čas k obědu nebo k večeři, naloženou rybu opečeme na rozpálené teflonové pánvičce po obou stranách. Takto připravené maso můžeme samozřejmě i grilovat.
S přílohou si hlavu nelámejte, dejte si to, co máte rádi.
Hodnocení receptu (0)
Nové hodnocení
Pro přidání hodnocení je potřeba být přihlášen