Fotografie
Vojtech přidal úlovek Pstruh obecný...
včera
Fotografie
Vojtech přidal úlovek Kapr obecný...
včera
Fotografie
Michal přidal úlovek Amur bílý...
včera
Fotografie
Michal přidal úlovek Amur bílý...
včera
Fotografie
Michal přidal úlovek Amur bílý...
včera

Steak ze sumce

Marek iRybářství 0 hodnocení
recept z ryb Recepty

K přípravě steaku je nejlepší maso za hlavou sumce, kde nejsou žádné kosti a maso není tak tučné.

text: Dalibor Marounek

Potřebujeme:

  • zhruba 1000 g masa ze sumce
  • citronovou šťávu
  • asi 4 stroužky česneku
  • červenou sladkou papriku
  • čtyřbarevný, čerstvě umletý pepř
  • sůl
  • olej na smažení
  • petrželka na ozdobu

Příprava:

Maso naporcujeme, steaky pokapeme citronovou šťávou a vetřeme do nich utřený česnek. Poté maso osolíme, posypeme červenou paprikou a necháme hodinu odležet. Na rozpáleném oleji pak steaky smažíme dozlatova z obou stran a když jsou hotové, opepříme je a ozdobíme nasekanou petrželkou. Dobrotu podáváme s vařenými brambory omaštěnými máslem.

-

Hodnocení receptu (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled