Fotografie
Vojtech přidal úlovek Pstruh obecný...
před 17 min
Fotografie
Vojtech přidal úlovek Kapr obecný...
před 19 min
Fotografie
Michal přidal úlovek Amur bílý...
před 56 min
Fotografie
Michal přidal úlovek Amur bílý...
před 2 hod
Fotografie
Michal přidal úlovek Amur bílý...
před 2 hod

Španělská rybí polévka

Marek iRybářství 0 hodnocení
Recepty

Recept ze španělské kuchyně na výtečnou rybí polévku, do níž můžeme použít maso ze sladkovodních i mořských ryb.

text: Dalibor Marounek

Potřebujeme:

  • asi 1,5 l vody
  • 500 g rybího masa
  • dvě rajčata
  • jednu zelenou papriku
  • cibuli
  • dva až tři stroužky česneku
  • 50 g černých oliv
  • 50 g žampionů
  • 1 dl bílého vína
  • čtyři lžíce rajčatového protlaku
  • citronovou šťávu
  • pepř
  • sůl
  • olivový olej

Příprava:

V hrnci na olivovém oleji osmahneme nakrájenou cibuli, oloupaná nakrájená rajčata, nakrájenou papriku a drcený česnek. Vše zalijeme 1 l vody, přidáme nakrájené olivy, žampiony, rajský protlak, přilijeme víno, osolíme, opepříme a vaříme zvolna 30 minut. Po půl hodině do polévky vložíme kousky rybího masa a vaříme zvolna asi 10 minut. Nakonec polévku dochutíme citronovou šťávou, popřípadě ji ještě přisolíme a máme hotovo.

-

Hodnocení receptu (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled