Fotografie
Jaroslav okomentoval Bohutínští rybá...
před 18 hod
Fotografie
Josef okomentoval Alandské štikob...
včera
Fotografie
Michael přidal úlovek Karas stříbřitý...
předevčírem
Fotografie
Josef přidal úlovek Candát obecný...
předevčírem
Fotografie
Jaroslav okomentoval VIDEO: Zvědavý ...
předevčírem

Pikantní rybí směs

Marek iRybářství 1 hodnocení
recepty z ryb Recepty

Směs můžeme připravit z mořských i sladkovodních ryb s menším obsahem svalových kůstek (treska, sumec, candát). Pro recept jsme zvolili sumce.

text: Dalibor Marounek

Potřebujeme:

  • asi 750 g masa ze sumce
  • dvě červené cibule
  • červenou papriku
  • asi 150 g fazolek
  • pepř
  • sůl
  • worcester
  • olej

Na těstíčko potřebujeme:

  • dvě vejce
  • čtyři lžíce bílého vína
  • dva stroužky česneku
  • asi dvě lžíce škrobové moučky
  • lžičku nastrouhaného zázvoru

Příprava:

Rybí maso nakrájíme asi na 3cm na kousky a obalíme ho v těstíčku, připraveného z výše uvedených surovin. Kousky masa pak opečeme dozlatova z obou stran a dáme stranou na teplé místo. Na druhé pánvi na oleji podusíme nakrájenou cibuli, papriku, povařené a pokrájené fazolky, ochutíme worcesterem, pepřem, solí. Do směsi pak kousky rybího masa vložíme a promícháme se zeleninou. Podáváme s vařenými brambory.

5

Hodnocení receptu (1)

  1. Pikant

    Tak tohle musí být luxus vypadá to na fotografii výborně

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled