Fotografie
Jaroslav okomentoval Pečený pstruh...
před 2 hod
Fotografie
Jaroslav okomentoval OBRAZEM: Školác...
před 2 hod
Fotografie
Rybocz okomentoval Za candáty na p...
před 13 hod
Fotografie
Vojtech přidal úlovek Pstruh duhový...
před 18 hod
Fotografie
Antonín přidal úlovek Kapr obecný...
před 19 hod

Losos ve smetanové omáčce

Marek iRybářství 0 hodnocení
losos Recepty

Ač se to někomu nemusí zdát, pikantní směs s lososem se podává s těstovinami.

text: Dalibor Marounek

Potřebujeme:

  • zhruba 300 g filetů z lososa
  • 50 g žampionů
  • jednu červenou papriku
  • půl pórku
  • 200 g sladké smetany
  • 1 dl bílého vína
  • sůl
  • pepř
  • kari
  • olivový olej

Příprava:

V pánvi na oleji podusíme kolečka pórku, plátky žampionů a papriky, směs zalijeme vínem, osolíme a opepříme. Když zelenina a houby změknou, zalijeme směs smetanou, vložíme do ní kostky lososa bez kůže, ochutíme kari a asi tři minuty na mírném ohni povaříme. Směsí pak na talíři úhledně přelijeme těstoviny a ještě teplé podáváme.

-

Hodnocení receptu (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled