Fotografie
VOCÁSKOVÁ okomentoval Rybolov na Krym...
před 4 hod
Fotografie
milosbreth40@gmail.com založil otázku legitimní nabíd...
před 14 hod
Fotografie
Jan okomentoval Amur na bulhars...
předevčírem
Fotografie
Jan okomentoval Na Labi byl ulo...
předevčírem
Fotografie
Jan okomentoval Na Labi byl ulo...
předevčírem

Losos ve smetanové omáčce

Marek iRybářství 0 hodnocení
losos Recepty

Ač se to někomu nemusí zdát, pikantní směs s lososem se podává s těstovinami.

text: Dalibor Marounek

Potřebujeme:

  • zhruba 300 g filetů z lososa
  • 50 g žampionů
  • jednu červenou papriku
  • půl pórku
  • 200 g sladké smetany
  • 1 dl bílého vína
  • sůl
  • pepř
  • kari
  • olivový olej

Příprava:

V pánvi na oleji podusíme kolečka pórku, plátky žampionů a papriky, směs zalijeme vínem, osolíme a opepříme. Když zelenina a houby změknou, zalijeme směs smetanou, vložíme do ní kostky lososa bez kůže, ochutíme kari a asi tři minuty na mírném ohni povaříme. Směsí pak na talíři úhledně přelijeme těstoviny a ještě teplé podáváme.

-

Hodnocení receptu (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled