Fotografie
VOCÁSKOVÁ okomentoval Rybolov na Krym...
včera
Fotografie
milosbreth40@gmail.com založil otázku legitimní nabíd...
předevčírem
Fotografie
Jan okomentoval Amur na bulhars...
před 5 dny
Fotografie
Jan okomentoval Na Labi byl ulo...
před 5 dny
Fotografie
Jan okomentoval Na Labi byl ulo...
před 5 dny

Karas na másle a česneku

Marek iRybářství 1 hodnocení
karas Recepty

Podobně lze připravit i další druhy ryb, například kapra, cejna, plotici, perlína nebo tlouště.

text: Dalibor Marounek

Suroviny

  • 1000 g naporcovaných očištěných karasů
  • máslo
  • kmín
  • česnek
  • sůl
  • nasekaná petrželka
4
60 minut

Postup

1

Očištěné porce karase osolíme a necháme 20 minut odpočinout.

2

Porce ryb osušíme, potřeme rozetřeným česnekem a posypeme kmínem.

3

Pak je narovnáme do pekáče, poklademe kousky másla a vložíme do vyhřáté trouby.

4

Pečeme 15 minut.

5

Upečené porce ryb posypeme nasekanou petrželkou.

6

Skvěle k nim chutná čerstvý chléb a chlazené pivo.

5

Hodnocení receptu (1)

  1. Super

    To je pěkný recept kde se využije všechna bílá ryba a vipada to senzačně

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled