Úvod ČlánkyRecepty Kapr na smetaně Kapr na smetaně Marek iRybářství 0 hodnocení Recepty text: Dalibor Marounek Suroviny čtyři podkovy z kapra po 200 g 100 g slaniny větší mrkev půl menšího celeru cibule 200 g zakysané smetany lžíce hladké mouky máslo sůl pepř 2 Recepty 40 minut Postup 1 V pekáči necháme na másle zesklovatět slaninu, přidáme nakrájenou cibuli, mrkev a celer a lehce orestujeme. 2 Přidáme podkovy kapra, osolíme, opepříme, podlijeme trochou vody a vložíme do vyhřáté trouby. 3 Pečeme doměkka. 4 Během pečení občas přelijeme vypečenou šťávou. 5 Na závěr přidáme zakysanou smetanu, ve které jsme rozmíchali lžíci mouky. 6 Přelijeme porce kapra a pečeme ještě další tři minuty. 7 Na talíři přelijeme podkovy omáčkou a zeleninou. 8 Podáváme s vařenými brambory. Štítky:Kaprrecept kaprrecept rybyrecepty z ryb - Hodnocení receptu (0) Přidat hodnocení až +6 zlatých šupin Nové hodnocení Pro přidání hodnocení je potřeba být přihlášen
Hodnocení receptu (0)
Nové hodnocení
Pro přidání hodnocení je potřeba být přihlášen