Fotografie
VOCÁSKOVÁ okomentoval Rybolov na Krym...
před 25 min
Fotografie
milosbreth40@gmail.com založil otázku legitimní nabíd...
před 10 hod
Fotografie
Jan okomentoval Amur na bulhars...
předevčírem
Fotografie
Jan okomentoval Na Labi byl ulo...
předevčírem
Fotografie
Jan okomentoval Na Labi byl ulo...
předevčírem

Kapr meuniére

Marek iRybářství 0 hodnocení
kapr Recepty

Recept z francouzské kuchyně na jednoduchou a chutnou úpravu ryb s petrželovým máslem. My jsme zkusili variantu s kaprem.

text: Dalibor Marounek

Potřebujeme:

  • asi 1000 g naporcovaného kapra
  • hladkou mouku
  • sůl
  • máslo
  • citron
  • petrželové máslo (100 g másla, lžíce nasekané petrželky, černého pepře, citronové šťávy a worcesteru)

Příprava:

Porce kapra osolíme, lehce posypeme moukou a z obou stran pomalu pečeme do zlatova. Máslo rozšleháme s nasekanou petrželkou, ochutíme pepřem, pár kapkami worcesteru a vše uhněteme, promícháme. Opečené porce kapra na talíři potřeme petrželovým máslem, ozdobíme kolečkem citronu a podáváme s opečenými brambory.

-

Hodnocení receptu (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled