Fotografie
milosbreth40@gmail.com založil otázku legitimní nabíd...
před 9 hod
Fotografie
Jan okomentoval Amur na bulhars...
předevčírem
Fotografie
Jan okomentoval Na Labi byl ulo...
předevčírem
Fotografie
Jan okomentoval Na Labi byl ulo...
předevčírem
Fotografie
Jan okomentoval Jak jsme si uži...
předevčírem

Grundle po mlynářsku

Marek iRybářství 2 hodnocení
grundle Recepty

Dnes už drobné rybky jako mřenky, hrouzky nebo bělice chytá ve velkém množství málokdo, grundle můžeme připravit i z mořských rybek, které lze koupit v řetězcích.

text: Dalibor Marounek

Suroviny

  • 500 g grundlí
  • hladkou mouku
  • červenou papriku
  • olej
  • sůl
  • pepř
  • kmín
3
20 minut

Postup

1

Hladkou mouku smícháme s červenou paprikou.

2

Ve směsi obalíme rybky, které smažíme (nejlépe ve fritéze) dozlatova.

3

Grundle necháme okapat od oleje a rozložíme na talířky.

4

Osolíme, okmínujeme a opepříme.

5

Přidáme kousky citronu a zeleniny a podáváme jako chuťovku k pivu nebo vínu.

3

Hodnocení receptu (2)

  1. Zkoušel

    Tak jsem to vyzkoušel a fakticky luxus

  2. Vynikající

    Vypadá to skvělá musí to aji chutnat dobře

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled