Fotografie
Stanislava okomentoval Soukromá půjčka...
před 3 hod
Fotografie
SVOBODA založil otázku Soukromá půjčka...
před 5 hod
Fotografie
Milan okomentoval Úlovky 2024...
včera
Fotografie
Stanislava okomentoval Finanční situac...
včera
Fotografie
KLIMOSOVA založil otázku Finanční situac...
před 4 dny

Grundle po mlynářsku

Marek iRybářství 2 hodnocení
grundle Recepty

Dnes už drobné rybky jako mřenky, hrouzky nebo bělice chytá ve velkém množství málokdo, grundle můžeme připravit i z mořských rybek, které lze koupit v řetězcích.

text: Dalibor Marounek

Suroviny

  • 500 g grundlí
  • hladkou mouku
  • červenou papriku
  • olej
  • sůl
  • pepř
  • kmín
3
20 minut

Postup

1

Hladkou mouku smícháme s červenou paprikou.

2

Ve směsi obalíme rybky, které smažíme (nejlépe ve fritéze) dozlatova.

3

Grundle necháme okapat od oleje a rozložíme na talířky.

4

Osolíme, okmínujeme a opepříme.

5

Přidáme kousky citronu a zeleniny a podáváme jako chuťovku k pivu nebo vínu.

3

Hodnocení receptu (2)

  1. Zkoušel

    Tak jsem to vyzkoušel a fakticky luxus

  2. Vynikající

    Vypadá to skvělá musí to aji chutnat dobře

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled