Fotografie
Jaroslav dal lajk První povolenka...
před 4 dny
Fotografie
MIKULÁŠKOVÁ založil otázku Profesionální f...
před 10 dny
Fotografie
Amit založil otázku Mitolyn Reviews...
před 11 dny
Fotografie
Amit založil otázku Mitolyn Benefit...
před 11 dny
Fotografie
Amit založil otázku Mitolyn – The U...
před 11 dny

Candát v županu

Marek iRybářství 0 hodnocení
candát Recepty

text: Dalibor Marounek

Suroviny

  • 500 g filetů z candáta
  • 200 g schwarzwaldské šunky
  • 2 lžíce křenu
  • máslo
  • citronová šťáva
  • mletý pepř
2
90 minut

Postup

1

Filety z candáta pokapeme citronovou šťávou, pozor – nesolíme.

2

Necháme hodinu odpočinout a potom filety osušíme utěrkou.

3

Filety potřeme máslem, posypeme křenem a zabalíme celé do plátků schwarzwaldské šunky, (ta je slaná, proto se filety nesolí).

4

Zabalené filety rozložíme na plech vyložený pečícím papírem.

5

Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme 10–12 minut při 180 °C, až šunka začne zlátnout a pouštět šťávu.

6

Podáváme s vařenými brambory a zeleninou.

-

Hodnocení receptu (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled