Fotografie
Rybocz okomentoval Za candáty na p...
před 5 hod
Fotografie
Vojtech přidal úlovek Pstruh duhový...
před 10 hod
Fotografie
Antonín přidal úlovek Kapr obecný...
před 11 hod
Fotografie
Jaroslav okomentoval „Rybář“ házel u...
včera
Fotografie
Radek okomentoval „Rybář“ házel u...
včera

Bádenský kapr

Marek iRybářství 0 hodnocení
recept kapr Recepty

Skvělý a chutný recept na úpravu kapra z německé kuchyně.

text: Dalibor Marounek

Potřebujeme:

  • 1000 g naporcovaného kapra
  • 100 g celeru
  • 50 g křenu
  • dvě uvařená vejce
  • 1 dl bílého vína
  • ledový salát
  • máslo
  • hladkou mouku
  • sůl
  • kmín
  • pepř

Příprava:

Porce kapra osolíme, okmínujeme, lehce opepříme a obalíme v hladké mouce. Opečeme je z obou stran na másle do zlatova, pak je podlijeme vínem, dusíme asi pět minut za občasného polévání šťávou. Hotové porce ryby položíme na talíři na listy salátu, posypeme je směsí strouhaného celeru a křenu a drobně nasekanými vejci, ozdobíme proužky papriky a chutný oběd podáváme s opečenými brambory.

-

Hodnocení receptu (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled