Potřebujeme:
- dvě avokáda
- 150 g koktejlových krevet
- půl červené papriky (kapie)
- cherry rajčátka
- čtyři lžíce majonézy
- čtyři lžíce kysané smetany
- pepř
- sůl
- citronovou šťávu
- chilli vlákna
- petrželku
Příprava:
Avokádo rozpůlíme na polovinu a odstraníme pecku. Dužninu vydlabeme opatrně lžící, nesmíme porušit slupku! Dužinu pak najemno nakrájíme, přidáme nadrobno nakrájenou papriku (kapii), předem povařené krevety, vše spojíme majonézou, smetanou a dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou.
Směsí naplníme půlky avokáda, ozdobíme je chilli vlákny, petrželkou a necháme vychladit. Talíř ozdobíme přepůlenými cherry rajčátky a podáváme jako předkrm, popřípadě i jako večeři.
Hodnocení receptu (0)
Nové hodnocení
Pro přidání hodnocení je potřeba být přihlášen