Potřebujeme:
- asi 500 g filetů z tresky
- 250 g oloupaných nakrájených rajčat
- cibuli
- 50 g černých oliv
- 2 dl rybího vývaru
- lžičku mletého koriandru
- půl lžičky skořice
- půl lžičky kurkumy
- lžíce citronové šťávy
- sůl
- pepř
- olivový olej
Příprava:
V hluboké pánvi rozpálíme olej, přidáme cibuli, opečeme do měkka. Vložíme rajčata, podlijeme rybím vývarem, ochutíme skořicí, kurkumou, koriandrem a citronovou šťávou a vše podusíme 15 minut.
Sundáme poklici a pak dusíme ještě 5 minut, aby omáčka zhoustla. Nakonec do ní přidáme kousky rybího masa a vše dusíme do doby, než bude maso hotové. Trvá to nejméně 4 minuty. Nakonec vložíme přepůlené a samozřejmě vypeckované olivy a vše dochutíme solí a pepřem. Tagine se podává s kuskusem.
Hodnocení receptu (0)
Nové hodnocení
Pro přidání hodnocení je potřeba být přihlášen