Fotografie
VOCÁSKOVÁ okomentoval Rybolov na Krym...
před 11 hod
Fotografie
milosbreth40@gmail.com založil otázku legitimní nabíd...
před 20 hod
Fotografie
Jan okomentoval Amur na bulhars...
před 4 dny
Fotografie
Jan okomentoval Na Labi byl ulo...
před 4 dny
Fotografie
Jan okomentoval Na Labi byl ulo...
před 4 dny

Sumec na zelenině

strunc 0 hodnocení
Recepty

Text: Dalibor Marounek, foto: autor

Potřebujeme:

  • maso ze sumce
  • dvě mladé cukety
  • dvě zelené papriky
  • dvě cibule
  • rajčata
  • strouhanku
  • vejce
  • hladkou mouku
  • olej
  • sůl a pepř

Příprava:

Sumce naporcujeme a odstraníme kůži, maso osušíme a obalíme klasicky v trojobalu. Opečené porce dáme stranou a připravíme si zeleninu. Nakrájíme cukety, cibuli, papriku, spaříme a oloupeme rajčata, z nichž si připravíme omáčku. Směs přendáme do pekáčku a na ni položíme porce opečených ryb. V troubě vše pečeme asi čtvrt hodiny. Podáváme s bramborem nebo chlebem či jiným pečivem.

-

Hodnocení receptu (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled