Fotografie
VOCÁSKOVÁ okomentoval Rybolov na Krym...
před 9 hod
Fotografie
milosbreth40@gmail.com založil otázku legitimní nabíd...
před 19 hod
Fotografie
Jan okomentoval Amur na bulhars...
před 4 dny
Fotografie
Jan okomentoval Na Labi byl ulo...
před 4 dny
Fotografie
Jan okomentoval Na Labi byl ulo...
před 4 dny

Štika v marinádě

strunc 0 hodnocení
Recepty

Text: Hana Svatušková, foto: autorka

Potřebujeme:

  • Naporcovanou štiku
  • 0,25 l červeného vína
  • Lžičku soli
  • 12 lžící olivového oleje
  • Konzervu sterilovaných loupaných rajčat
  • Dvě lžíce sojové omáčky
  • 1 cibuli
  • Lžičku červené sladké papriky
  • Lžíci škrobové moučky
  • Chilli koření podle chuti.

Příprava:

Všechny ingredience na marinádu rozmixujeme. Do marinády přes noc naložíme naporcovanou štiku.

Když je čas k obědu nebo k večeři, naloženou rybu opečeme na rozpálené teflonové pánvičce po obou stranách. Takto připravené maso můžeme samozřejmě i grilovat.

S přílohou si hlavu nelámejte, dejte si to, co máte rádi.

-

Hodnocení receptu (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled