Úvod ČlánkyRecepty Karas na másle a česneku Karas na másle a česneku Marek iRybářství 1 hodnocení Recepty Podobně lze připravit i další druhy ryb, například kapra, cejna, plotici, perlína nebo tlouště. text: Dalibor Marounek Suroviny 1000 g naporcovaných očištěných karasů máslo kmín česnek sůl nasekaná petrželka 4 Recepty 60 minut Postup 1 Očištěné porce karase osolíme a necháme 20 minut odpočinout. 2 Porce ryb osušíme, potřeme rozetřeným česnekem a posypeme kmínem. 3 Pak je narovnáme do pekáče, poklademe kousky másla a vložíme do vyhřáté trouby. 4 Pečeme 15 minut. 5 Upečené porce ryb posypeme nasekanou petrželkou. 6 Skvěle k nim chutná čerstvý chléb a chlazené pivo. Štítky:cejn velkýJelec TloušťKaprkaras obecnýPerlínplotice obecnáreceptyrecepty z rybTloušť 5 Hodnocení receptu (1) Přidat hodnocení až +6 zlatých šupin Nové hodnocení Pro přidání hodnocení je potřeba být přihlášen Super To je pěkný recept kde se využije všechna bílá ryba a vipada to senzačně Jaroslav Horník 2. března 2024 Odpovědět
Super
To je pěkný recept kde se využije všechna bílá ryba a vipada to senzačně