Jednoduchý recept.
text: Jaroslav Horník
Suroviny
- 4 kusy pstruha duhového očištěného
- hrubozrnná sůl
- pepř černý mletý
- koření na ryby
- 2 citrony nakrájené na tenké plátky
- 2 citrony nakrájené na ozdobu
- 8 větviček tymiánu
- 8 větviček petrželové natě
- 4 kusy pstruha duhového
- hrubozrnná sůl
- pepř černý mletý
- koření na ryby
- 2 citrony nakrájené na tenké plátky
- 2 citrony nakrájené na ozdobu
- 8 větviček tymiánu
- 8 větviček petrželové natě
- extra panenský olivový olej na potírání
Postup
Pokus
Dnes u známého zkouška s marinadou
Nachystano
Akorát že jsem musel pstruhy koupit jinak super
Gril
Kdo nemá gril dá se udělat i troubě a korat že je pečený ale taky super