Úvod ČlánkyRecepty Francouzské rybí krokety Francouzské rybí krokety Marek iRybářství 1 hodnocení Recepty Recept můžeme připravit můžeme jak ze sladkovodních, tak mořských ryb. text: Dalibor Marounek Suroviny 750 g syrového vykostěného rybího masa (sumec, kapr, treska atd.) 100 g šunky 100 g žampionů 50 g strouhaného sýru cibuli vejce strouhanku koření provensálské bylinky sůl pepř hladkou mouku olej 4 Recepty 50 minut Postup 1 Rybí maso umeleme najemno. 2 Na másle podusíme nadrobno nakrájené žampiony s cibulí a šunkou a necháme vychladnout. 3 Dušenou směs a nastrouhaný sýr přidáme k rybímu masu a vše důkladně promícháme. 4 Ochutíme provensálskými bylinkami, pepřem a solí, přidáme vejce a podle potřeby strouhanku na zahuštění. 5 Následně vše promícháme. 6 Ze směsi tvoříme válečky, které obalíme v hladké mouce a pečeme na oleji do zlatova. 7 Podáváme s vařenými brambory a tatarskou omáčkou. Štítky:Kaprkapr obecnýrecept kaprrecepty z rybSumecsumec velký 5 Hodnocení receptu (1) Přidat hodnocení až +6 zlatých šupin Nové hodnocení Pro přidání hodnocení je potřeba být přihlášen Super Vypadá to moc lákavě v létě to vyzkouším Jaroslav Horník 14. ledna 2024 Odpovědět
Super
Vypadá to moc lákavě v létě to vyzkouším