Fotografie
KLIMOSOVA založil otázku legitimní půjčk...
včera
Fotografie
VOCÁSKOVÁ založil otázku Rychlá a legiti...
předevčírem
Fotografie
STANÉK okomentoval Bohumínský Gliň...
před 4 dny
Fotografie
KOSTELECKÝ okomentoval Bohumínský Gliň...
před 4 dny
Fotografie
stanislavdusek0@gmail.com založil otázku rychlá a legiti...
před 4 dny

Pikantní rybí směs

Marek iRybářství 1 hodnocení
recepty z ryb Recepty

Směs můžeme připravit z mořských i sladkovodních ryb s menším obsahem svalových kůstek (treska, sumec, candát). Pro recept jsme zvolili sumce.

text: Dalibor Marounek

Potřebujeme:

  • asi 750 g masa ze sumce
  • dvě červené cibule
  • červenou papriku
  • asi 150 g fazolek
  • pepř
  • sůl
  • worcester
  • olej

Na těstíčko potřebujeme:

  • dvě vejce
  • čtyři lžíce bílého vína
  • dva stroužky česneku
  • asi dvě lžíce škrobové moučky
  • lžičku nastrouhaného zázvoru

Příprava:

Rybí maso nakrájíme asi na 3cm na kousky a obalíme ho v těstíčku, připraveného z výše uvedených surovin. Kousky masa pak opečeme dozlatova z obou stran a dáme stranou na teplé místo. Na druhé pánvi na oleji podusíme nakrájenou cibuli, papriku, povařené a pokrájené fazolky, ochutíme worcesterem, pepřem, solí. Do směsi pak kousky rybího masa vložíme a promícháme se zeleninou. Podáváme s vařenými brambory.

5

Hodnocení receptu (1)

  1. Pikant

    Tak tohle musí být luxus vypadá to na fotografii výborně

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled