Fotografie
VOCÁSKOVÁ okomentoval Rybolov na Krym...
před 5 hod
Fotografie
milosbreth40@gmail.com založil otázku legitimní nabíd...
před 14 hod
Fotografie
Jan okomentoval Amur na bulhars...
předevčírem
Fotografie
Jan okomentoval Na Labi byl ulo...
předevčírem
Fotografie
Jan okomentoval Na Labi byl ulo...
předevčírem

Kapr na italský způsob

Marek iRybářství 0 hodnocení
kapr Recepty

Tentokrát se zastavíme na Apeninském poloostrově, kde pobývají Italové pověstní svou lehkou kuchyní.

text: Dalibor Marounek

Potřebujeme:

  • 4 podkovy z kapra
  • 2 bílky
  • jednu lžíci parmazánu
  • 4 lžíce hladké mouky
  • 2 rajčata
  • 2 lžíce kapary
  • sůl
  • pepř
  • olivový olej
  • citronovou šťávu

Příprava:

Porce kapra osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme hodinu odpočinout. Z bílků ušleháme sníh a vmícháme parmazán. Kapra obalíme v hladké mouce, potom v bílkové směsi.
Pečeme na olivovém oleji do zlatova. Rajčata oloupeme, na drobno nasekáme a promícháme s nasekanými kapary. Porce kapra poklademe směsí rajčat a kapary, podáváme s vařenými brambory.

-

Hodnocení receptu (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled