Fotografie
Relaxandfallas@outlook.com založil otázku Evergreen Farms...
před 20 hod
Fotografie
gamocoh585@infornma.com založil otázku Mitolyn Reviews...
před 20 hod
Fotografie
gamocoh585@infornma.com založil otázku Mitolyn Reviews...
před 20 hod
Fotografie
gamocoh585@infornma.com založil otázku Mitolyn Reviews...
před 20 hod
Fotografie
gamocoh585@infornma.com založil otázku Mitolyn Reviews...
před 20 hod

Kapr na italský způsob

Marek iRybářství 0 hodnocení
kapr Recepty

Tentokrát se zastavíme na Apeninském poloostrově, kde pobývají Italové pověstní svou lehkou kuchyní.

text: Dalibor Marounek

Potřebujeme:

  • 4 podkovy z kapra
  • 2 bílky
  • jednu lžíci parmazánu
  • 4 lžíce hladké mouky
  • 2 rajčata
  • 2 lžíce kapary
  • sůl
  • pepř
  • olivový olej
  • citronovou šťávu

Příprava:

Porce kapra osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme hodinu odpočinout. Z bílků ušleháme sníh a vmícháme parmazán. Kapra obalíme v hladké mouce, potom v bílkové směsi.
Pečeme na olivovém oleji do zlatova. Rajčata oloupeme, na drobno nasekáme a promícháme s nasekanými kapary. Porce kapra poklademe směsí rajčat a kapary, podáváme s vařenými brambory.

-

Hodnocení receptu (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled