Fotografie
VOCÁSKOVÁ okomentoval Rybolov na Krym...
včera
Fotografie
milosbreth40@gmail.com založil otázku legitimní nabíd...
předevčírem
Fotografie
Jan okomentoval Amur na bulhars...
před 5 dny
Fotografie
Jan okomentoval Na Labi byl ulo...
před 5 dny
Fotografie
Jan okomentoval Na Labi byl ulo...
před 5 dny

Švédská rybí pomazánka

Marek iRybářství 0 hodnocení
recept Recepty

Chutná pomazánka z uvařených ryb (makrela, treska atd.) S úspěchem lze použít i rybu sladkovodní, která má méně kostí, nebo ryby vyuzené.

text: Dalibor Marounek

Potřebujeme:

  • 300 g vařené tresky
  • 150 g smetany
  • dvě vejce
  • jednu cibuli
  • jednu lžíci nasekaných kapary
  • půl lžičky sardelové pasty
  • citronovou šťávu
  • pepř
  • sůl

Příprava:

Rybí maso bez kostí uložíme do misky, zalijeme smetanou a vidličkou rozmělníme na hladký krém. Přidáme nastrouhaná vejce, nakrájenou cibuli, nasekané kapary a sardelovou pastu. Vše důkladně promícháme, na závěr dochutíme citronovou šťávou, pepřem a solí. Pomazánku mažeme na opečený toastový chléb, veku nebo pečivo.

-

Hodnocení receptu (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled