Fotografie
VOCÁSKOVÁ okomentoval Rybolov na Krym...
před 9 hod
Fotografie
milosbreth40@gmail.com založil otázku legitimní nabíd...
před 18 hod
Fotografie
Jan okomentoval Amur na bulhars...
před 4 dny
Fotografie
Jan okomentoval Na Labi byl ulo...
před 4 dny
Fotografie
Jan okomentoval Na Labi byl ulo...
před 4 dny

Losos ve smetanové omáčce

Marek iRybářství 0 hodnocení
losos Recepty

Ač se to někomu nemusí zdát, pikantní směs s lososem se podává s těstovinami.

text: Dalibor Marounek

Potřebujeme:

  • zhruba 300 g filetů z lososa
  • 50 g žampionů
  • jednu červenou papriku
  • půl pórku
  • 200 g sladké smetany
  • 1 dl bílého vína
  • sůl
  • pepř
  • kari
  • olivový olej

Příprava:

V pánvi na oleji podusíme kolečka pórku, plátky žampionů a papriky, směs zalijeme vínem, osolíme a opepříme. Když zelenina a houby změknou, zalijeme směs smetanou, vložíme do ní kostky lososa bez kůže, ochutíme kari a asi tři minuty na mírném ohni povaříme. Směsí pak na talíři úhledně přelijeme těstoviny a ještě teplé podáváme.

-

Hodnocení receptu (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled