Ač se to někomu nemusí zdát, pikantní směs s lososem se podává s těstovinami.
text: Dalibor Marounek
Potřebujeme:
- zhruba 300 g filetů z lososa
- 50 g žampionů
- jednu červenou papriku
- půl pórku
- 200 g sladké smetany
- 1 dl bílého vína
- sůl
- pepř
- kari
- olivový olej
Příprava:
V pánvi na oleji podusíme kolečka pórku, plátky žampionů a papriky, směs zalijeme vínem, osolíme a opepříme. Když zelenina a houby změknou, zalijeme směs smetanou, vložíme do ní kostky lososa bez kůže, ochutíme kari a asi tři minuty na mírném ohni povaříme. Směsí pak na talíři úhledně přelijeme těstoviny a ještě teplé podáváme.
Hodnocení receptu (0)
Nové hodnocení
Pro přidání hodnocení je potřeba být přihlášen