Fotografie
VOCÁSKOVÁ okomentoval Rybolov na Krym...
předevčírem
Fotografie
milosbreth40@gmail.com založil otázku legitimní nabíd...
před 4 dny
Fotografie
Jan okomentoval Amur na bulhars...
před 6 dny
Fotografie
Jan okomentoval Na Labi byl ulo...
před 6 dny
Fotografie
Jan okomentoval Na Labi byl ulo...
před 6 dny

Sumec na másle

Marek iRybářství 0 hodnocení
recepty Recepty

Tuhle dobrotu zvládne i kuchařský antitalent. K přípravě chutného obědu použijeme maso za hlavou ryby, které není tak tučné.

text: Dalibor Marounek

Potřebujeme:

  • asi 1000 g masa ze sumce
  • citronovou šťávu
  • hladkou mouku
  • kmín
  • sůl
  • pepř
  • máslo

Příprava:

Z masa stáhneme kůži, odstraníme přebytečný tuk a nařežeme ho na filátka. Ta pokapeme citronovou šťávou, osolíme je, okmínujeme, opeříme a necháme asi hodinku odležet. Filátka pak zaprášíme lehce hladkou moukou a smažíme je na másle, pochopitelně z obou stran. Podáváme s bramborovou kaší ochucenou pestem z medvědího česneku a zeleninou podle chuti.

-

Hodnocení receptu (0)

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled