Fotografie
VOCÁSKOVÁ okomentoval Rybolov na Krym...
předevčírem
Fotografie
milosbreth40@gmail.com založil otázku legitimní nabíd...
předevčírem
Fotografie
Jan okomentoval Amur na bulhars...
před 6 dny
Fotografie
Jan okomentoval Na Labi byl ulo...
před 6 dny
Fotografie
Jan okomentoval Na Labi byl ulo...
před 6 dny

Pikantní rybí karbanátky

Marek iRybářství 2 hodnocení
rybí karbanátky Recepty

K přípravě lze použít sladkovodní i mořské ryby, základem jsou vykostěné filety rybího masa. Použili jsme vykostěného kapra (svalové kůstky se rozemelou).

text: Dalibor Marounek

Potřebujeme:

  • asi 500 g filetů z kapra
  • 250 g uvařené rýže
  • dvě cibule
  • dvě lžíce nasekané petrželky
  • tabasco
  • worcester
  • červenou papriku
  • sůl
  • pepř
  • vejce
  • strouhanku
  • olej na smažení

Příprava:

Rybí filety rozemeleme ve strojku na maso. Přidáme uvařenou rýží, osmaženou cibulku, nasekanou petrželku, ochutíme pár kapkami tabasca, worcesteru, červenou paprikou, pepřem, solí, vše důkladně promícháme a směs necháme hodinu odležet. Pak přidáme vejce, promícháme a zahustíme podle potřeby strouhankou. Z proleželé směsi vytvarujeme karbanátky, obalíme je ve strouhance a smažíme na oleji z obou stran do zlatova. Podáváme s bramborovou kaší.

4.5

Hodnocení receptu (2)

  1. Super

    Dnes jsem od známého dostal ryby sekanou ja vím že to není karbanátek ale super

  2. Rybí karboše

    Já si to obalil v kukuřičné strouhance a smažil na slunečnicovo-kokosovém oleji v poměru 1:1. Bylo to dost dobrý.

Novinky z iRybářství na váš e-mail

Články, videa, recepty a další novinky na váš e-mail. Mějte přehled